Fyrsti vetrarsnjorinn 2014

First snow of winter 2014 in Reykjavik Iceland. Sketched from my kitchen window. The breakwater is covered with a snowcap but the sea line marks the shift between the white and black rocks and kelp covers the lower ones.

Fyrsti vetrarsnjórinn 2014. Horft yfir Arnarvoginn og yfir í Kópavog. Esjan að baki í allri sinni tign. Grjótgaðurinn fremst er með hvíta húfu, svo kemur svart grjót sem sjólínan markar og neðst þaraklætt grjótið sem sést þegar lágsjávað er.

First Snow of Winter in Reykjavik 2014

Færðu inn athugasemd

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Breyta )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Breyta )

Tengist við %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.